fbpx

Díky všem policistům, záchranářům a vojákům

Sparta vzdava hold 2015 mensi

Už pošesté hokejový klub Sparta vzdává hold všem, kteří zachraňují a ochraňují lidské životy a přitom často nasazují své vlastní. Lístky na dva zápasy dostávají policisté, záchranáři i vojáci zdarma. Druhý zápas, který proběhne zítra, bude spojený se slavnostním ceremoniálem.

Do aktuální kampaně se tak zapojil současný extraligový útočník Jaroslav Hlinka se synem Tomášem, který působí ve druhé třídě sparťanské mládeže. Spolu s nimi obránce A-týmu Michal Barinka a jeho syn Marcel, jenž hraje za osmou třídu. Dalšími sparťany, kteří jsou tvářemi letošního Holdu, jsou členové Klubu legend HCS Jiří Kochta s vnukem Tomem a Richard Žemlička se synem Ríšou.
„Chceme v této sezoně myšlenku úcty a podpory záchranných složek předat i mezi mládež, ukázat dětem, co policisté, hasiči, záchranáři a vojáci podstupují každý den a že to jsou opravdoví hrdinové,“ doplňuje [marketingový šéf Sportovního holdingu Praha Jan] Kryšpín.

2 comments

Ďalší články

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

  • Profilový obrázek
    Policista
    29. 1. 2015, 13:42

    Každopádně dobrá myšlenka. Nicméně, naposledy se mi podařilo na tuto akci dostat před třemi roky. Minulý rok, a i ten letošní 2015, se bohužel lístky, které jsem si objednal, na mě nedostaly, tak jako na všechny „řadové policisty“ na mém základním útvaru. Lístky se pěkně rozdělují od vyššího zařazení u policie k nižšímu. Není to však nic překvapujícího, takto se přerozdělují prakticky všechny „výhody“ u policie. Pokud někdo nevěří a má možnost do toho nahlédnout, tak jenom podle hodností zjistí, kdo lístky dostal a udělá si obrázek.

    REPLY
  • Profilový obrázek
    nrtm. Lukáš Hergott (Hery)
    30. 1. 2015, 8:16

    jj….letos tam budu druhým rokem. A kdyby se na mě lístky nedostali, tak ty dvě kila zas tak nezabolej….

    REPLY

Nejnovější komentáře