fbpx

On War | On Peace 2.0

Triko_4_bez_slunceNení to tak dlouho, kdy se na mě obrátil Matěj Kandrík, který již na OWOP několikrát přispěl a hlavně se stará o facebookovou stránku, s nápadem, že by dal dohromady pár lidí, se kterými by se pokusil znovu rozeběhnout OWOP. V poslední době (Bohužel delší) nezvládám už tolik psát, takže zatímco kdysi jsem se snažil přispívat každý den, nebo alespoň obden, nyní uplynul i týden, než jsem na OWOP něco dal. Proto jsem Matějovi řekl ano. Zbavím se něco málo kontroly, ale výměnou za „žijící“ stránky.

Takže, na stránkách se už nyní budou objevovat noví přispěvatelé. Jde o studenty, kteří jsou ochotní trávit svůj volný čas psaním a hlavně nést kůži na trh. Nebudou to mít jednoduché, protože budou psát pro odborné publikum, které umí být nesmlouvavé. Nicméně vždy platí, že rada je víc, než posměch. Já samozřejmě budu přispívat i nadále. Zde je pár slov od toho, kdo se rozhodl pro větší angažovanost na OWOP, od Matěje Kandríka:

Vďaka ochote Františka a samozrejme mojich redakčných kolegov Vám môžem predstaviť to, čo sme „skromne“ nazvali On War | On Peace 2.0. Budeme prinášať jasne formulované, zrozumiteľné pohľady na české i globálne bezpečnostné dianie. Každý mesiac sa budeme hlbšie venovať vybranej téme pričom nebudeme opomínať ani aktuálne dianie. Tešiť sa môžete na nové pravidelné rubriky a rozhovory. Veríme že nájdeme správny pomer úvah, analytických textov či ľahších článkov tak aby ste sa vy čitatelia mali dôvod vracať na tieto stránky.

Našu čitateľskú komunitu chcem ubezpečiť, že sa nejedná o žiadnu revolúciu. Naďalej sa budú objavovať Františkove príspevky. Nič sa nemení ani na politike otvorených dverí pre texty a autorov mimo stálej redakcie. Stále platí a bude platiť i naďalej It is all about security.

Profilový obrázek
František Šulc
ADMINISTRATOR
PROFILE

Ďalší články

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Nejnovější komentáře