fbpx

Toward the Sounds of Chaos

Toward the Sounds of Chaos je název nového náborového spotu americké námořní pěchoty, který byl točen v Camp Pendleton v Kalifornii. Je součástí nové kampaně, která je placena z rozpočtu námořní pěchoty na reklamu ve výši přibližně 100 milionů dolarů ročně. Video se dá již nalézt na youtube, ale premiéru v televizi si odbude ve Spojených státech dnes během basketbalového zápasu.

Zajímavé je, jak je spot laděn. Samozřejmě je námořní pěchota představována tradičně jako síla, která je připravena na jakoukoli konfrontaci s jakýmkoli nepřítelem. Součástí spotu je ale jasný vzkaz – jsme připraveni nejenom bojovat, ale i pomáhat při humanitárních katastrofách. Jinak se nápis „Aid“, který se v minutovém klipu, pokud jsem počítal dobře, objeví třikrát, nedá vyložit. A kdo jiný by měl znát „zvuky chaosu“ lépe, než mariňáci?

The Marines found that the patriotic lure of joining a military force that prides itself on being „first to fight“ remains strong among a segment of American youth.
But a second philosophy has emerged among young people who admire the U.S. military but are equally attracted to the chance to be involved in humanitarian missions as they are the chance to fight against terrorists.  Emphasizing the humanitarian missions could persuade those potential recruits to choose the Marine Corps rather than college, Marine leaders hope.

Profilový obrázek
František Šulc
ADMINISTRATOR
PROFILE

Ďalší články

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Nejnovější komentáře