fbpx

Sebevrah v Lógaru

Minulý rok vybuchlo v afghánském Lógaru nákladní vozidlo napěchované výbušninami. Při explozi u základny v metropoli Púli Alam byli zraněni dva američtí vojáci a 11 afghánských civilistů Shank v provincii Lógar. Toto propagandistické video se objevilo na internetu loni na podzim (byť tedy pro někoho nebude nové, rozhodl jsem se je dát na OWOP, protože jsem o něm dříve ne věděl).

8 comments
Profilový obrázek
František Šulc
ADMINISTRATOR
PROFILE

Ďalší články

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

8 Comments

  • Profilový obrázek
    rada
    14. 5. 2013, 19:57

    Nechci být rejpal ale já to spíše vidím na Shank v Lógaru.

    REPLY
  • Profilový obrázek
    Jan
    14. 5. 2013, 21:23

    Je to Shank. Popisek je víceméně správně, jen ta základna není v Pul-E Alam, ale několik kilometrů od něj, samozřejmě v provincii Logar. Nadělalo to pěkný bordel..

    REPLY
  • Profilový obrázek
    MP
    15. 5. 2013, 11:01

    Pokud si dobře vzpomínám, tak zraněných bylo podstatně víc než se oficiálně uvádělo. Rána to byla slušná a navíc hned po výbuchu letěli dvě 82mm.

    REPLY
  • Profilový obrázek
    František Šulc
    17. 5. 2013, 7:23

    Upravím to. Nebyl jsem si jistý a popisek byl dosti nejasný. Na Shanku, pokud si dobře vzpomínám to srovnalo celý lokální trh…

    REPLY
  • Profilový obrázek
    čet. Lukáš Hergott (Hery)
    17. 5. 2013, 9:58

    jj… nemůžu si pomoct, ale zkouknul jsem těch videí víc a v podstatě to furt je stejné. Obrovské množství trhaviny, jeden či více sebevrahů (podle toho, zda se výbuch použije pouze jako průlom), takže obrovské vynaložení zdrojů, které ale nikdy nepřeváží ztráty nepřítele. a todle má být úspěšný útok???…nevim proč, ale zas mi to začíná připomínat Černou zmiji…konkrétně 4 řadu

    REPLY

Nejnovější komentáře