fbpx

Výlet strojem času

Níže je něco pro skutečné nadšence a milovníky výletů zpět. Díky jednomu příznivci bylo OWOP poskytnuto několik stránek s texty z A-Revue z roku 1990. Už je to skoro dvacet let a o to možná více je to zajímavé počtení. Navíc je teď víkend, tak bude na čtení archivních materiálů času více než dost.

Doporučuji třeba textík v čísle 8 s titulkem: „O budoucí kvalitě se rozhoduje ve vojenských školách“. To se tedy týká těch, kterým před dvaceti lety bylo plus minus dvacet. Vyšlo to?

A-Revue číslo 8, 1990, ročník XLIII

A-Revue číslo 10, 1990, ročník XLIII

A-Revue číslo 11, 1990, ročník XLIII

2 comments
Profilový obrázek
František Šulc
ADMINISTRATOR
PROFILE

Ďalší články

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

  • Profilový obrázek
    Vlastimil Herman
    23. 11. 2009, 18:26

    Velice zajímavé počtení, díky za archivní informace. Něco se podařilo, ale není toho mnoho. Některé uváděné problémy v článcích jsou bohužel s některými současnými shodné, akorát jinak dobově formulované.

    REPLY
  • Profilový obrázek
    dort
    26. 11. 2009, 18:03

    Budouci dustojnici se uci vice nez dostatecne ekonomii a podobne vedy, ale jak vest solidni strelecky vycvik nebo taktickou pripravu, nedej boze vojaky v boji, je nenauci nikdo. Ucitele ani instruktori ve Vyskove, kteri vedou jejich aplikacni kurzy, to prilis neovladaji, i kdyz mam pocit ze s temi instruktory, zaplatmapbuh, to Klinak trochu vytahnul. Ti co hodne chteji se to nauci sami, ostatni odejdou ze skoly a neumi nic. Pisu z vlastni zkusenosti.

    REPLY

Nejnovější komentáře