fbpx

Veteráni vaří pivo

Beer_reklamy_na_piva

Thomas Wilder sloužil v Iráku. V roce 2005 se z něj vrátil a – podobně jako řada dalších veteránů – měl problém s hledáním práce. Vždy ovšem rád vařil pivo. Neil McCanon, který se s Wilderem zná od střední školy také sloužil v Iráku a měl obdobné zkušenosti s hledáním práce. Nakonec se tedy dali dohromady a stvořili firmu s názvem Young Veterans Brewing Co. Jak název říká, jejich hlavním zájmem je ve Virginii vařit a prodávat pivo pod příznačnými názvy jako „Noční vidění“, „Nový rekrut“ a „Granát ananas“.

„The market is right, being, one, we don’t have a lot of breweries, and, two, the area is loaded with military and also because the military doesn’t drink a lot of craft beer mainly … and if we can get the military to drink craft beer then we can really, really widen the market for craft beer as a whole,“ Wilder said.

Motto pivovaru dvou veteránů zní: „Vaříme se svobodou, za kterou jsme bojovali“ (Brewing with the freedom we fought for). Snad onu svobodu ocení i ti, kteří mají tekuté produkty kupovat. Pomoci jim může i to, že pivo je ve Spojených státech kvality roztodivné.

Profilový obrázek
František Šulc
ADMINISTRATOR
PROFILE

Ďalší články

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Nejnovější komentáře